Hemsire, Hemşire, Sitesi, Becayiş, Becaiş, Hemşirelik, Sağlık, Hemşireyiz, Hemşireler, Hemsireyiz, biz

HEMSIRE YIZ.BIZ

HEMSIRE YIZ.BIZ’e hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

medicana ve bayındır hastanesi

Son Mesajınız 06-12-2008, 12:40 freyza_banu tarafından gönderildi. 14 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki

•  13-11-2008, 18:56 84658

medicana ve bayındır hastanesi

arkadaşlar öncelikle merhaba..

aranızda ankarada medicana veya bayındır hastanesinde çalışanlarınız var mı?

yazarsanız sevinirim.. 

•  17-11-2008, 20:07 85323 Cevap 84658

Cevap : medicana ve bayındır hastanesi

daha önce bayındır hastanesinde 1 sene çalıştım atanmadan önce

akıllı kadın başı erkek omzuna ağır gelir:)
  •  18-11-2008, 14:31 85435 Cevap 85323

freyza_banu:

daha önce bayındır hastanesinde 1 sene çalıştım atanmadan önce

nihayet 1 kişi yazmış:) hangi bölümde çalışmıştın nasıldı? ben başvurmayı düşünyorumda.3 vardiya zorluyo muydu sizi?cevap yazarsan sevinirim tşk ederim..
  •  21-11-2008, 18:40 86071 Cevap 85435

merhaba orda bölüm bölüm ayrılmıyor kat kat ayrılıyo ben 5.katta çalıştım onkoloji dahiliye katında ama karışık kat gibi onko dahiliye göğüs girişimsel radyoloji cildiye gibi bölümler vardı.ben çok memnundum hastanemden.devlet memurluğunu kazandığım için ayrıldım.sistem çok iyi oturmuş bi kere.nerde ne yapıcağım prosüdürlerle destekli ben böyle yapıyorum sen şöyle yapıyosun yok ortak bi doğruda toplanmış herşey.sonra 3 şift var evet ama çok zorlanmadım açıkçası... sadece ilk zamanlar asaletin tastiklenirya orda da öyle bişey var.deneme süren var bu katlarda 3 ay yoğunbakımlarda ise 6 ay isterlersde bu süreyi uzatabiliyolar sonra seninle çalışıp çalışamayacağına karar veriyolar tabiki sende.lojman imkanı var emekte lojman servis herşift için var.hiç problem olmuyo.bazen fazla mesai çalışırsın özellikle bayramlarda ama karşılığını fazlasıyla alırsın.ben çok memnundum hastanemden tavsiye ederim eğer yeni mezunsan mutlaka orda çalış derim ben hemşireliği ve ne olduğunu orda öğrendim.sosyal faaliyetleride var ayrıca.bu arada hastane 1 sınav 3 mülakatla alıyo.bizim zamanımızda110 kişiden 13 kiş alınmıştı.fazla eliyolar yani.ekstra bilgi almak istersen yardımcı olurum
  •  23-11-2008, 0:00 86308 Cevap 86071

merhaba bende ankarada çalışmayı istiyorum şu anda 4. sınıftayım banada bayındır hastanesini tavsiye etmişlerdi bnde bi çok şeyi merak ediyodum lojman ve servis olayı mesela. ayrıca hemşire almak için belli bir zamn oluyor mu yoksa herhangi bi zamnda başvurabilir miyim iş başvurusu için gittiğimde başhemşireyle mi görüşmem gerekiyor daha önce hiç iş başvurusunda bulunmadım da:D bir de maaşlar nasıl aceba

•  24-11-2008, 15:51 86500 Cevap 86308

lojman imkanı var emek 8.caddede apartman şeklinde gerçekten iyi oda oda kalıyosun fiyatları ona göre servis imkanı var her şift için hastaneye giderken alıyo mesai bitiminde evine bırakıyo maaş olarak iyidir bayındır çalıştığının karşılığını verir özellikle de bayram mesailerinde.alımlar belli zamanlarda oluyo ama heran gidip başvurabilirsin çağırılıyosun zaten.başhemşirelik kavramıda artık yavaş yavaş kalkıyo gerçi devlette böyle değil ama.... bayındırda başhemşire yok hemşire hizmetleri müdürü var.onunla görüşmüyosun direk insan kaynaklrına gidip başvuruda bulunuyosun.sonra 1 sınav 3 mülakat mülakatlar ilki insan kaynakları sonra hemşire hizmetleri müdürü sonrada yönetim.ilginç sorular sorup cevaplar istiyolar ama bence hala bir numara bi hastane...kesinlikle mesleğe ilk başlayanlar için tavsiye ediyorum
  •  25-11-2008, 8:51 86589 Cevap 86500

bilgiler için çok teşekkür ederim. sınavlarda ne gibi sorular soruluyor mesela bu konuda da yardımcı olursanız sewinirim. 
  •  25-11-2008, 19:19 86689 Cevap 86589

yazılı sınavda tamamen bilgiye dayanıyo 4sene boyunca ne gördüysen çıkabilir.mayi hesaplamaları mesela aklına ne gelirse...sözlü mülakatta farklı ne kadar pratiksin onu sınıyolar.

•  25-11-2008, 21:57 86726 Cevap 86689

yeni mezun değilim 1 yıl kadar akay hastanesinde çalışmıştım. yoğunluğundan resmen evde bayılıyordum yorgunluktan.. fazla mesai çalışıyordum sürekli ve karşılığını vermemeye başlamışlardı. sonra daha rahat bi hastaneye geçtim halen oradayım yoğun bakımdayım. ancak daha oturmuş düzenli bi hastane olarak bayındırı düşündüm.. çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..
  •  25-11-2008, 23:56 86762 Cevap 86726

eğer oturmuş bi hastane diyosan bayındır en iyisi rica ederim
  •  27-11-2008, 18:29 87022 Cevap 86762

freyza_banu verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Çok yardımcı oldun gerçekten.
  •  02-12-2008, 11:06 87567 Cevap 86500

mrb  byn freyza_banu eleştirileriniz gayet çok güzel gerçekten hoşuma gitdi size iş hayatınızda başarılar dilerim:D
  •  02-12-2008, 13:41 87586 Cevap 87567

warnıng:
    mrb  byn freyza_banu eleştirileriniz gayet çok güzel gerçekten hoşuma gitdi size iş hayatınızda başarılar dilerim:D

peki devlete nasıl geçtiğiniz hakkında bana biraz bilgi verirmisiniz ben şuan 4. sınıf öğrencisiyim 3. sinifin sonunda kpss ye girdim ve 78 aldım devlette çalışmak istiyorum bu puanımla tercih yapabilirmiyim tekrar girmek zorundamıyım ankarada oturuyorum ama istanbulda bir devlet hastanesinde çalışmak istiyorum

•  05-12-2008, 18:02 88024 Cevap 87586

mrb nezehat sana nasıl yardımı olayım bilmiyorum Sad
  •  06-12-2008, 12:40 88100 Cevap 87586

bunu kime yazdın bilmiyorum ama şöyle yapabilirsin aldığın kpss puanı bildiğim kadarı ile 2 sene geçerli oluyo okul bitince alımlar başladığında aldığın puanla gitmek istediğin yerleri yazarsın.neden istanbul?istanbulda yaşam gerçekten zor atanıp memur olursan öyle çok alacağınıda sanma:)))herkesin maaşı artar bi devlet memurunun ki artmaz hele birde üniversite hastanesinde isen artacağına habire kesilir.

RSS haberlerini XML olarak görüntüle

hosting : www.ikost.com Site Kuralları Web Tasarım : Nurgül Apaydın Yüksek