HEMSIRE YIZ.BIZ

Hemsireyiz.Biz'i Twitter.com'da paylas Hemsireyiz.Biz'i Facebook.com'da paylas
HEMSIRE YIZ.BIZ’e hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
şunda ARA

lazerle yapılan göz operasyonları

Son Mesajınız 13-02-2009, 23:04 tayfur2244 tarafından gönderildi. 11 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki

•  06-05-2008, 14:39 51611

lazerle yapılan göz operasyonları

merhaba arkadaşlar ben 3 derece miyop ve 8 senedir lens kullanıyorum ama artık lazerle çizdirmek istiyorum bu konuda tecrübelerinizi ve bilgilerinize ihtiyacım var paylaşırsanız memnun olurum hatta ankara ve istanbul arasında karasız kaldım yer ve hastane adı paylaşırsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler
  •  08-05-2008, 0:47 51732 Cevap 51611

Cevap : lazerle yapılan göz operasyonları

Ben kayseride 3 sene önce tıp fakültesinde lasic yöntemi ile ameliyat oldum. Gayet korkutucu ama sonuç mükemmeldi. Tavsiye ederim Hele ameliyattan sonra ertesi gün  görüyorum görüyorum diye bağırmak geliyor insanın içinden.Ayrıca lensi bıraktıktan 1 sene sonra ameliyat olabilirsin. Lens retinayı inceltiyor diye biliyorum.
  •  08-05-2008, 10:23 51739 Cevap 51732

istanbul bu konuda iyi.İstanbul göz hastanesi bu konuda iyi diye duymuştum ama sen yinede birebir operasyonu olan kişilerden bilgi al bence
  •  08-05-2008, 10:28 51741 Cevap 51739

MRB...BEN GÖZ HEMŞİRESİ OLARAK SANA YARDIMCI OLMAK İSTERİM. BİZ HASTALARIMIZI ANK. DA Bİ LAZER MERKEZİNE GÖNDERİYORUZ İSTERSEN SANA TLF VE ADRESİNİ VEREBİLİRİM......GEÇMİŞ OLSUN
  •  15-05-2008, 11:13 52316 Cevap 51741

mrb.ankaradaki lazer göz merkezinin telf. bildirirsen sevinirim buradan vermenin sakıncası varmı bilmiyorum

ben de ankara kızılaydayım bildiğim yerler var bakalım senin önerebileceğin yer neresi merak ettim. şimdiden teşekkürler..

•  16-05-2008, 0:50 52398 Cevap 51611

ya ben de laserle gözlükten kurtulmak istiyorum geçen sene dünya göz hastanesine gittim doktor ameliyat olabilirsin ama  hastalığın nüksedebilir vs dedi onun için şu ana amleiyat senin için pek faydalı olmaz dedi.bide galiba benim ki sıfırlanmıyor  sol 7 sağ 5  hipermetrop astigmat gene aynı doktor  25 yaşından sonra  gözün içine mercek yerleştirelim demişti de şimdi kim beklicek 5 sene ben para bulursam yaptırcam  bi en gıcık taraflarından biri  benim amaeliyat ücreti diğelerinden epeyce pahalı...
    bu suçlarla beni tartarsa Rahman
    kırılır arsa-i mahşerde mizan
  •  27-05-2008, 14:51 53193 Cevap 52398

benim de göz derecem 2.75 myop doktorum pek tavsiye etmedi. ben de istiyordum. doktorlar göz doktorları bile gözlük kulllanıyor amel. olmuyor tekrar edebilir komplikasyon olabilir diyor ama ben de lazer operasyonunu yine de düşünüyorum. şu an aylık lens kullanıyorum. rahtım ama sakıncası var mı bilmiyorum operasyon yaptıranlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
    ELVAN
  •  31-05-2008, 1:41 53429 Cevap 51611

bu teknik hipermetrop da pek başarılı olmadığı için önerilmiyor.Göz doktorum 2 derece hipermetrop um ameliyatımı yapmadı gözlükten kurtulmak istiyorum dedim illa yaptıracaksan da istanbul u tercih etmem gerektiğini söyledi miyop arkadaşım bu teknikle gözlükten kurtuldu ameliyat sonrası sorunlu kullanman gereken ilaçlar var,güneşe direk maruz kalmamalı denize girmemeli vs.anlayacağın pek mevsimi değil:)belirli bir süre sanırım 10-15 gün kadar sıkıntılı anlar yaşıyorsun şu an gayet memnun
    çınarlı,kubbeli,mavi bir liman beni o limana çıkaramazsın...
  •  13-06-2008, 9:57 54963 Cevap 53429

SLM ARKADAŞLAR SİZE CEVAP YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN ÇOK  YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUM BU ARALAR.BEN GÖZ HEMŞİRESİ OLARAK SİZLERE YARDIMCI OLMAK İSTERİM.BİZ LAZER OLMAK İSTEYEN HASTALARIMIZI ANK. DA  LAZER FRONT MERKEZİNE GÖNDERİYORUZ.DR. BEYİN TERCİHİ GİDEN HASTALARIMIZ DA BU MERKEZDEN MEMNUNLAR. SİZE BU MERKEZİ TAVSİYE EDERİM. GEREKLİ AÇIKLAMALAR GÖZÜNÜZ İNCELENDİKTEN SONRA ORADA SİZE YAPILIYOR......
  •  13-06-2008, 17:22 55027 Cevap 54963

NUR:
    SLM ARKADAŞLAR SİZE CEVAP YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN ÇOK  YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUM BU ARALAR.BEN GÖZ HEMŞİRESİ OLARAK SİZLERE YARDIMCI OLMAK İSTERİM.BİZ LAZER OLMAK İSTEYEN HASTALARIMIZI ANK. DA  LAZER FRONT MERKEZİNE GÖNDERİYORUZ.DR. BEYİN TERCİHİ GİDEN HASTALARIMIZ DA BU MERKEZDEN MEMNUNLAR. SİZE BU MERKEZİ TAVSİYE EDERİM. GEREKLİ AÇIKLAMALAR GÖZÜNÜZ İNCELENDİKTEN SONRA ORADA SİZE YAPILIYOR......

bence istanbulun yanında ankaranın lafı bile olmaz:)

bu suçlarla beni tartarsa Rahman
    kırılır arsa-i mahşerde mizan
  •  31-01-2009, 14:47 94408 Cevap 55027

arkadaşlar benim gözlük numaram 0.75 düşük ama miyop um ama doktorum verdiği gözlükle artık göremiyorum gözlüksüz yazıları okuyamıyom gözlüklüde zor oluyo bende lazer istiyorum çünkü gözlükleri hiç sevmiyom ne yapmam lazım bu durum ileri gitmeden çaresine bakmalıyım

aşk bir kadının yaşamının tüm öyküsü.erkeğin ise yalnızca bir serüvenidir.Madama de stael
  •  13-02-2009, 23:04 96015 Cevap 94408

yapılan lazer operasyonlarında0,50   0,75 numara kalabiliyor numaraların çok düşük boş yere lazer op.olma derim çok bir fark olmaz senin  için korneanı incelttiğine değmez
RSS haberlerini XML olarak görüntüle

Birkaç Seri İş İlanı
( tümü » )
AMELİYATHANE HEMŞİRESİ
(ANTALYA)
Memorial Sağlık Grubu
HASTA EĞİTİM HEMŞİRESİ
(HATAY)
Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri
ÜNİTE DESTEK HEMŞİRESİ
(ANKARA)
Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri