HEMSIRE YIZ.BIZ

Hemsireyiz.Biz'i Twitter.com'da paylas Hemsireyiz.Biz'i Facebook.com'da paylas
HEMSIRE YIZ.BIZ’e hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
şunda ARA

diabet...

Son Mesajınız 14-01-2010, 21:49 süheyla tarafından gönderildi. 5 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki

•  10-01-2009, 13:38 91849

merhaba 3,sınıf hemşirelik öğrencisiym diyabet hastalığı ilgi alanıma giriyor gerçekten diyabet hemşiresi olmak istiyorm nasıl olabilirm ayrıca bir kurs sertifikas falan mı almam gerekiyor? yada iç hastalıkları hemşireliği dersinden yüksek lisans yapmamın bi faydası olurmu merak ediyorm bilgisi olan paylaşabilirmi lütfen...
  •  10-01-2009, 17:22 91872 Cevap 91849

Cevap : diabet...

merhabalar ,

bende öğrencıyken ınternlüğümü dıabet te yapmıstım ve cok zevklı bulmustum. dıabet hemşireliği sertifıkası var önce bunu alman gerekıyor. ama pahalı bır sertıfıka kurs 1ay kadar suruyor. genelde antalyada oluyor dıye bılıyorum. ben ınternlüğümü yaparken dıyabet hemşiresi ilaç fırmasının masrafları karsılaması ıle gıtmıstı. onlarıda doktorlar ıkna etmıstı. kendı ımkanlarınla gıdemıyorsan eğer calıstığın kurum dıyabette calısıyorsan tabı, senı gönderebılır. ama en buyuk hastanelerde bıle 1 tas catlasın 2 diyabet hemşiresi oluyor. ımkanın varsa gıt derım cok guzel bır alan.

•  14-01-2009, 20:03 92509 Cevap 91872

teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için Wink...
  •  19-01-2009, 19:37 93140 Cevap 92509

merhaba diabet hemşireliği kursunu istanbul amerilan hastanesinde SANERC hemşirelik hizmetlerinden alaabilirsin başarılar

•  02-12-2009, 23:31 141054 Cevap 93140

bu sertifika için şart nedır ben su an okuorm hacettepede..ben de alabılırmıyım yanı?
  •  14-01-2010, 21:49 145235 Cevap 141054

merhaba ben 2004 yılında marmara üniversitesinde bir ay kursa giderek sertifika aldım şu an bulunduğun yerde diyabet eğitim hemşiresi olarak görev yapııyorum,gerçekten çok zevkli ve çok severek yapıyorum,evet kurs biraz pahalı 2 bini buluyor sponsor bulunabiliniyor duuuuu eskiden şu an zor,ama zorlar delinmek içindir,eğer bağlı bulunduğun yerde diyabet eğitim hemşiresi yok ise ve dahiliye ve ya endokrin ciler ihtiyaç duyarlar diyabet eğitim polikliniği açmak isterlerse  bir şeyler olur her şey hast ihtiyacından kaynaklanıyor,tabi kurs almakla da iş bitmiyor eğitim odası olmassa bir işe yaramıyor ,4 yıllık lisan mezunu olmak şart en son bendim benden sonra 2 yıllık bitirenleri almadılar,şu an diyabet eğitim hemşireliğine diyabet derneleri ve cemiyetleri büyük önem veriyor,ulusal çalışmalar yapılıyor
RSS haberlerini XML olarak görüntüle

Birkaç Seri İş İlanı
( tümü » )
YENİDOĞAN YOĞUNBAKIM HEMŞİRESİ
(ŞİŞLİ/ATAŞEHİR)
Memorial Sağlık Grubu
GENEL YOĞUN BAKIM HEMŞİRESİ
(ANTALYA)
Memorial Sağlık Grubu
EĞİTİM HEMŞİRESİ
(ADANA)
Merck Serono