Hemsire, Hemşire, Sitesi, Becayiş, Becaiş, Hemşirelik, Sağlık, Hemşireyiz, Hemşireler, Hemsireyiz, biz

HEMSIRE YIZ.BIZ

HEMSIRE YIZ.BIZ’e hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA

sınav

Son Mesajınız 02-12-2008, 16:09 Glmsr tarafından gönderildi. 20 yanıt.
( Toplam 21 Mesaj ) 2 Sayfadan 2 -   < Onceki 1 2
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki

•  26-11-2008, 13:32 86824 Cevap 86807

Cevap : sınav

Sevgili Sema, ilginden dolayı çok teşekkürler. Ben de ayrıca bir telefon numarası buldum: 0-312-3859700 Buradan da bilgi alınabiliyormuş. Gereken arkadaşlar varsa diye belirtmek istedim. Tüm çaban için tekrar teşekkürler.
  •  26-11-2008, 16:23 86858 Cevap 86807

Teşekkür ederim sema açıklayı adres bilgilendirmen için...umarım başarılı oluruz..

•  02-12-2008, 10:39 87564 Cevap 86858

KASIM SINAVINA GİREN ARKADAŞLAR.. ÇIKAN SORULARLA İLGİLİ BİZİ BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİZ.
  •  02-12-2008, 13:21 87584 Cevap 87564

6-7 soru hız hesaplaması

3 soru persentil

1 hikaye şeklinde verilen hasta öyküsünden tanı koyma

hangi hastalıkla hangi izolasyon (temas-damlacık) eşleştirmişler hangisi yanlıştır veya doğrudur şeklinde 2-3 soru bu şekildeydii

enfeksiyon hemşiresinin görevleri

Bası yaralarından 1 soru

Cerrahi alan enfeksiyonlarından bi kaç soru vardı

Bunlar böyle göründüğü gibi değil yalnız kim yazdıysa süper bir düşük cümle kurma yeteneğine sahip önce 2 saat ne demek istediğini düşünüyorsun anlayınca soru o kadar zor değil.

Ben karar verdim bir dahaki sınava kalırsam türkçe dersinden (düşük ,devrik cümleler ) başlayacam çalışmaya Smile

•  02-12-2008, 15:45 87602 Cevap 87584

TESEKKÜRLER. SANA KATILIYORUM BEN DE İLK GİRDİĞİMDE COK ŞAŞIRDIM.SORUDA NE ANLATMAK İSTEĞİNİ KAVRAMAK İÇİN EDEBİYAT ÇALİŞMAK GEREKLİ,ENFEKSİYON DEĞİL .....Tongue Tied

slm
  •  02-12-2008, 16:09 87609 Cevap 87602

Merhaba Arkadaşlar ;

Aşağıda yazılanlar Hıfzıssıhha 'nın sitesinde bugün yayınlandı.Haberi olmayanlara duyurmak istedim.

Hepinize iyi çalışmalar.

YENİ: A Kitapçığında 61., B Kitapçığında 16. sorunun d seçeneğinde kelime hatası bulunup "kullanılmalı" yerine "kullanılmamalı" olması nedeniyle ilgili sorularda d ve e seçenekleri doğru olarak kabul edilmiş olup değerlendirmeler bu doğrultuda yapılmaktadır.

Sterilizasyon-dezenfeksiyon konusunda aşağıdakilerden hangisi doğrudur?

a) Kirli aletler temizlenmeden önce gluteraldehid veya benzeri bir dezenfektan solüsyon içinde bekletilmelidir

b) Kimyasal sterilizasyon son derece güvenilir ve tercih edilen bir sterilizasyon yöntemidir

c) Azalan dezenfektan solüsyonlar üzerine ekleme yapılabilir

d) Buhar otoklavında “flash” programı implantların sterilizasyonu için kullanılmamalıdır

e) Etilen oksit ve hidrojen peroksit plazma, düşük sıcaklıkta sterilizasyon yöntemleridir

( Toplam 21 Mesaj ) 2 Sayfadan 2 -   < Onceki 1 2
RSS haberlerini XML olarak görüntüle

hosting : www.ikost.com Site Kuralları Web Tasarım : Nurgül Apaydın Yüksek