HEMSIRE YIZ.BIZ

Hemsireyiz.Biz'i Twitter.com'da paylas Hemsireyiz.Biz'i Facebook.com'da paylas
HEMSIRE YIZ.BIZ’e hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
şunda ARA

bir meslek bu kadar rezil edilmez!!!!

Son Mesajınız 28-08-2010, 22:41 safran_y tarafından gönderildi. 17 yanıt.
( Toplam 18 Mesaj ) 2 Sayfadan 2 -   < Onceki 1 2
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki

•  31-08-2009, 21:59 133513 Cevap 84637

Cevap : bir meslek bu kadar rezil edilmez!!!!

hermşirelerin hepsi Ayşe Derin Öktem gibi güzel,akıllı,kendine güveni duruşundan,bakışından bile belli olan,konuşmaya başladığı zaman kültürüyle herkesi susturan insanlar olsalar hemşireler doktorlarında önüne geçer her yönden.yukardaki msjları yazanların hepsi onun güzelliğini görünce kıskançlıktan çıldırıyor belliki.çok güzel bir kız bikere.kıyafetler son derece normal,hiçde açık değil.kıskanmayın,ben çok beğendim.başarılar..
  •  28-08-2010, 22:40 195608 Cevap 79219

nursehacettepe:
    siz söyleyince kayıtsız kalamdım ve bu kadını araştırdım nette. anlamadım bu gerizekalı varlık hemşire miymiş de orasını burasını açarak maken şarkıcı işte neyse artık onu olmuş yoksa ne yani bu adar aptal birşey olamaz neden başka meslekleri kullanmıyorlar da hep hemşireler meta gibi görülüyor?sırf bu yüzden nişanlım hemşire olmamı hiç istememişti malum öküzler ve bu kadın gibiler varken memlekette daha hemşirelik çooook bu şekilde anılacak gibi duruyor..buna nasıl bir dur diyebiiriz onu düşünmeye başladım. ben de VESTL PIXELLENCE reklamında hemşirelerin sex objesi gibi gösterilerek o kıyafetle çıkarılıp bir de doktorun her dediğini yapan biri olarak gösterilmesinden rahatsız olmuştum ve RTÜK'e bu reklamın kaldırılması için mesaj atmıştım.herkesi duyarlı olmaya ve ne yapılacağının yollarını aramaya davet ediyorum. unutmayın sesimizi çıkarmazsak bu olayar sona ermeyecek...

bravo!  :)

Bilmek bir değişiim başlatır, denemek ise olmasını sağlar.
  •  28-08-2010, 22:41 195609 Cevap 133513

betül güneş:
    hermşirelerin hepsi Ayşe Derin Öktem gibi güzel,akıllı,kendine güveni duruşundan,bakışından bile belli olan,konuşmaya başladığı zaman kültürüyle herkesi susturan insanlar olsalar hemşireler doktorlarında önüne geçer her yönden.yukardaki msjları yazanların hepsi onun güzelliğini görünce kıskançlıktan çıldırıyor belliki.çok güzel bir kız bikere.kıyafetler son derece normal,hiçde açık değil.kıskanmayın,ben çok beğendim.başarılar..

Yüce Rabbim akıl dağıtırken sen nerdeydiiin.

Dişiliğini değil KİŞİLİĞİNİ GÖSTER!

Bilmek bir değişiim başlatır, denemek ise olmasını sağlar.
( Toplam 18 Mesaj ) 2 Sayfadan 2 -   < Onceki 1 2
RSS haberlerini XML olarak görüntüle

Birkaç Seri İş İlanı
( tümü » )
HEMŞİRE
(EVİTAL ÖZEL YAŞLI BAKIM MERKEZİ)
Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri
ACİL SERVİS HEMŞİRESİ
(ANTALYA)
Memorial Sağlık Grubu
ENTERAL BESLENME VE EĞİTİM HEMŞİRESİ
(ANKARA-İZMİR)