HEMSIRE YIZ.BIZ

HEMSIRE YIZ.BIZ’e hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
şunda ARA

Nasıl eğitim hemşiresi olunur ?

Son Mesajınız 30-03-2010, 16:02 HAÇÇA BAĞCI tarafından gönderildi. 17 yanıt.
( Toplam 18 Mesaj ) 2 Sayfadan 2 -   < Onceki 1 2
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki

•  18-02-2010, 16:58 149330 Cevap 149264

Cevap : Nasıl eğitim hemşiresi olunur ?

merhaba deryader

İşyerinin beni farketmesi şu an  benim için çok zor görünüyor.Meslekte yeni olmam,iş hayatına  okulla başlamanın getirdiği yoğunluk.okuldan dolayı sadece nöbet tutarak çalışıyor olmam idare tarafından farkedilmemi engelliyor.Gerçi başka türlü de olsa yine değişen bir şey olmaz herhalde...Çünkü eğitim kimse tarafından ciddiye alınmıyor....Adet yerini bulsun diye düzenleniyor...hiçkimse eğitime katılmak istemiyor ,herkes zorunlu olduğu için katılıyor. Bu tablo açıkçası benim moralimi bozuyor..Bu çalıştığım kurumda mı böyle yoksa diğer kurumlarda da böyle mi bilemiyorum.....Yine de yardımcı olduğun için teşekkürler....

•  24-02-2010, 11:28 150502 Cevap 149330

merhaba..

evet ne yazıkki diğer kurumlarda da böyle....:(( ben şuanda bunu kırmaya çalışıyorum ve inan çok zorlanıyorum...sadece zorunluluk olrak görüyorlar...yeniliğe açık, dinamik eğitimler yapmak için çok zorlanıyorum ama o insanlarda haklı şimdiye kadar eğitimi verenlerde bu doğrultuda eğitim verdikleri için herkesin bu konudaki motivasyonu kırılmış....zorunluluktan isteksizlik doğmuş ama bunu kırmak çok çabuk olmayacak vede pes etmeyi düşünmüyorum...eğitime bakış açısını değiştirmek gerekiyor önce...iii çalışmlar......

•  30-03-2010, 16:02 160247 Cevap 110836

kurum içerisinde eğitim hemşiresi herkes olabilir idare istedikten sonra ama sertifika alman için belli bir süre eğitim hemşireliği yapman gerekiyor daha sonra hıfsıssıhhanın belli aralarda uzaktan eğitimle kendilerinin isim isteği üzerine eğitim hemşirelerinden isim gönderiliyor belli bir eğitimden sonra sınavları oluyor uzaktan eğitimle başarılı olursan serifikanı gönderiyorlar ben öyle aldım ama sadece eğitim hemşiresi olamıyorsun tabi buda kurumuna kalmış belirli bir çerçevesi yok yani bu kadar işte:)))) 
( Toplam 18 Mesaj ) 2 Sayfadan 2 -   < Onceki 1 2
RSS haberlerini XML olarak görüntüle

Birkaç Seri İş İlanı
( tümü » )
AMELİYATHANE HEMŞİRESİ
(İSTANBUL)
Memorial Sağlık Grubu
YENİ DOĞAN YOĞUN BAKIM HEMŞİRESİ
(ANTALYA)
Memorial Sağlık Grubu
YOĞUN BAKIM HEMŞİRESİ
(ANTALYA)