HEMSIRE YIZ.BIZ

Hemsireyiz.Biz'i Twitter.com'da paylas Hemsireyiz.Biz'i Facebook.com'da paylas
HEMSIRE YIZ.BIZ’e hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
şunda ARA

eş durumu

Son Mesajınız 21-06-2010, 21:22 iris tarafından gönderildi. 6 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki

•  02-05-2010, 15:46 168588

ben bir ünv. hastanesinde kadrolu hemşireyim.eşim başka bir bakanlıkta kadrolu ve benden kıdem olarak yüksek bir memur.fakat eşimin görev yaptığı yerde ünv. hastanesi yok.ama görev yaptığı ilçeye 80km yakında bir üniversite var.oraya başvurduk beni kabul edip kadro çıkartması için.eğer kabul ederlerse üniversitemden muvafakat almam gerekiyor.bunun için eş durumu ve aile bütünlüğünü koruma yasasına dayanacağım fakat orada belli bir kilometre verilmemiş bilgisi olan varmı?yada nereden öğrenebilirim bunu?

bursadan izmire aci becayiş 657 hemşire
  •  03-05-2010, 21:02 168851 Cevap 168588

Cevap : eş durumu

Eğer eşiniz sağlık bakanlığında kadrolu memur olarak görevli ise sağlık bakanlığına dilekçe yazarak istediğiniz yere atanabilirsiniz.Eğer eşiniz başka bakanlıklta ise ve asker ve polis de değilse sağlık bakanlığına geçmek için yılda iki dönem olna kurumlararası geçiş kurasına katılmanız gerek, kolaylıklar diliyorum.
  •  15-06-2010, 18:49 178659 Cevap 168851

EŞİM UZMAN DOKTOR OLARAK ATANDI. BEN 4B LİYİM YANINA ANCAK TEMMUZDA ACILANACAK YERLERE GÖRE GİDEBİLİYORUM DİLEKÇEYLE FALAN OLMUYORMU ACABA
  •  20-06-2010, 21:33 179445 Cevap 179353

Ne saçma sapan yorum yapıyorsunuz ya?Hekimler de sağlık ordusunun parçaları.Sağlık politikalarının hesabını neden hekimlere soruyorsunuz?Yoksa bu bir aşağılık psikolojisinin ürünü mü?
  •  21-06-2010, 10:41 179501 Cevap 179445

mrb arkadaşlar sayfayı nasıl kullanacağımı bilmiyorum o yüzden buraya yazıyorum ben 4.bli olarak çalışıyorum nişanlım polis eş durumundan dolayı ben eşimin yanına gidebiliyo muyum bi promlem oluyo mu gidebiliyosam da nasıl?şartları neler hiç bir bilgim yok kütfen cevap verin
  •  21-06-2010, 21:22 179611 Cevap 179445

lDeimosl:
    Ne saçma sapan yorum yapıyorsunuz ya?Hekimler de sağlık ordusunun parçaları.Sağlık politikalarının hesabını neden hekimlere soruyorsunuz?Yoksa bu bir aşağılık psikolojisinin ürünü mü?
    aynen katılıyorum sana

arkadaşımız bir problemini iletmiş buraya, özdenbaran isimli kişinin konuyla alakası olmayan, karşısındaki kişiyi inciten bu mesajı yazma amacını anlamak mümkü değil.

Ars longa, vita brevis, occasio praeceps, experimentum periculosum, iudicium difficile.
RSS haberlerini XML olarak görüntüle

Birkaç Seri İş İlanı
( tümü » )
HEMŞİRE
(EVDE BAKIM/BAKIM MERKEZİ)
Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri
ENTERAL BESLENME VE EĞİTİM HEMŞİRESİ
(ESKİŞEHİR)
ENTERAL BESLENME VE EĞİTİM HEMŞİRESİ
(VAN)