HEMSIRE YIZ.BIZ

HEMSIRE YIZ.BIZ’e hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
şunda ARA

hasta hakları ile hemşirelik ne alaka?

Son Mesajınız 23-07-2010, 22:58 lDeimosl tarafından gönderildi. 8 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki

•  12-02-2010, 15:17 148196

hasta hakları ile hemşirelik ne alaka?

arkadaşlar ben de bu geçen sene mezun oldum ankara hacettepe hemşirelik bölümünden, ben şunu ifade etmek istiyorum hasta haklarında bizim bulunmamızın nedeni eğr sosyal hizmet uzmanı yoksa bulunabilyoruz, kanunen hasta haklarında öncelikli olarak sosyal hizmet uzmanının olması gerekir. Hem ne alaka hemşire hasta haklarında o kadar da etkin olamaz, biz işimizi yapalım zaten bu senden itibaren sosyal hizmet bölümü mezunu artacak, çoğu hasta hakları bölümüne atanır. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda,
  •  13-02-2010, 23:53 148373 Cevap 148196

Cevap : hasta hakları ile hemşirelik ne alaka?

bence hasta haklarında hemşirelerde yer almalı.hastalarla iç içe olan bizleriz.ve bizler birbrimizi anlayabiliriz.bir başkası değil

•  22-03-2010, 16:28 156217 Cevap 148373

slm arkadaşım..Hasta hakları uygulama yönergesine göre sosyal hızmet uzmanı,halkla iliskiler uzmanı,psikolog,fakülte mezunu hemşire unvanına sahip kişiler arasından,valiliğin teklifi  ve Bakanlık onayı ile görevlendirilir diyor.sosyal hizmet uzmanı yoksa dıye bır sey yok.Tabiki hemşirede yer almalı nıye olmayalımkı ?
  •  25-03-2010, 13:04 157795 Cevap 156217

bencede hemşirede bulunmalı. biz hemşireler kendimizi çogu bölümlerden soyutlarsak olmaz.ben hemşireyim ve hasta hakları birim sorumlusuyum ve en az bir sosyal çalışma uzmanı kadar  iyi yaptıgımı düşünüyorum.üstelik hastalarla ve çalışan arkadaşlarıyla nasıl sıcak iletişim kurulması gerektigini hemşire daha iyi becerir diye düşünüyorum
  •  25-03-2010, 23:32 158171 Cevap 148196

hemşirelik mesleğinin hasta hakları savunuculuğu misyonu vardır.bu bizleri sağlık ekibi içinde özel kılar.sevgilerimle
  •  01-04-2010, 13:37 160953 Cevap 157795

Tebrik ederim Emine Hanım,sözlerinize katılıyorum.bende sizin gibi hasta haklarında çalışıyorum.
  •  23-07-2010, 13:23 188789 Cevap 188787

alpkaan TAMAMİYLE SENİNLE AYNI FİKİRDEYİM. HASTA HAKLARINA BİZİM HİÇBİR TESİRİMİZ OLAMAZ. BU MERAKLI ARKADAŞLAR ÇALIŞTIKLARI HASTANENİN BAHÇESİNE BİZAHMET ÇIKIP BAKSINLAR Kİ GÖRSUNLER HAKLARI GASPEDİLEN NE HASTALAR VAR. **************...
  •  23-07-2010, 22:58 188948 Cevap 188789

Hemşirelerin hasta hakları savunuculuğu misyonu vardır;fakat bakımı altında olan hastaların haklarını...Her işin bir uzmanı vardır ve hasta hakları biriminin uzmanı hemşireler değildir.Hemşirelerin hasta haklarında görev yapması demek,asıl görevi olan hemşirelik bakımını yerine getirmemesi yani görev tanımı dışında çalıştırılması demetir.Tıpkı ebelerin hemşire olarak çalıştırılması gibi.

RSS haberlerini XML olarak görüntüle

Birkaç Seri İş İlanı
( tümü » )
ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ
(ANTALYA)
Memorial Sağlık Grubu
ÜNİTE DESTEK HEMŞİRESİ
(ANKARA)
Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri
HEMŞİRE
(EVDE BAKIM/BAKIM MERKEZİ)
Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri