HEMSIRE YIZ.BIZ

HEMSIRE YIZ.BIZ’e hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
şunda ARA

yüksek lisans???

Son Mesajınız 19-03-2010, 15:14 lDeimosl tarafından gönderildi. 3 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki

•  18-03-2010, 20:37 154943

yüksek lisans???

merhaba hemşirelk bölümünde okuyorum.okul bittkten sonra yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.fakat hemşirelik değilde fizyoloji üzerine yapıldığını da duymuştum.acaba fizyoloji gibi,hemşirelik değil de başka hangi bölümler üzerine yüksek lisans yapabilirm??? yardımcı olursanız çok sevinirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  •  18-03-2010, 21:06 154954 Cevap 154943

Cevap : yüksek lisans???

Benim arkadaşlarımdan birisi işletme üzerine y.lisans ve doktorasını yaptı.Bir diğeride şuan hastane yönetimi alanında y.lisans yapmakta.Size başarılar diliyorum.
  •  18-03-2010, 21:35 154964 Cevap 154943

anatomi ve fizyoloji gibi temel tıp bilimlerinde yüksek lisans yapabiliyoruz. benim bir hocam embriyılojide yüksek lisans yapıyordu. yine çocuk gelişiminde, beslenme ve diyetetiğin bazı alt dallarında, odyoloji ve duyma bozukluklarında (sadece hacettepe hemşireleri kabul ediyor), sağlık yönetiminde, deontolojide yüksek lisans yapabilrsin. bunların dışında işletme ya da kamu yönetimi gibi sosyal bilimlerde de yapabilirsin.

•  19-03-2010, 15:14 155101 Cevap 154964

Enstitülerin öğrenci alım ilanlarına bakarsanız bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.Temel Tıp Bilimlerinin çoğunda hemşirelik bölümünden mezun olanlar girebilir şartı var.Olmayabilir de bu tamamen YÖK'ün ve enstitünün elinde.
RSS haberlerini XML olarak görüntüle

Birkaç Seri İş İlanı
( tümü » )
ÜNİTE DESTEK HEMŞİRESİ
(İSTANBUL)
Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri
YENİ DOĞAN YOĞUN BAKIM HEMŞİRESİ
(ANTALYA)
Memorial Sağlık Grubu
EĞİTİM HEMŞİRESİ
(GAZİANTEP)
Merck Serono